4 tips til at vælge den rigtige badedragt til dit barn

Sider såsom https://www.badedragt.dk/ har et helt enormt stort udvalg af badedragter, og det også til børn.
Men det er ikke ligefrem noget, som gør det lettere at købe det rigtige svømmetøj til de kære små. Faktisk kan det næsten gøre hele denne mission sværere, end den tidligere har været.
Derfor finder du nedenfor 4 tips, som kan hjælpe dig med at tage den rigtige beslutning!

Tænk i knapper, hvis barnet er ungt

Selv voksne mennesker kan have lidt svært ved at få badedragten på – det er simpelthen ikke det smarteste stykke tøj. Forestil dig så en baby eller et yngre barn, som ikke lige er vant til toilettet endnu.
Netop derfor bør du tænke på at købe en badedragt, som har knapper omme bagi. Der er få ting værre end at prøve at skifte ble på et barn, som er i badedragt.
I stedet for at skulle stå med dette rod, så er det meget smartere at tage problemerne på forhånd. Med knapper, så kan du let få badedragten af og på igen uden nogen pinligheder.

Vælg badetøj, som dækker kroppen

Der er få ting sværere end at prøve at forklare et barn, at de nu igen skal smøres ind med solcreme, når de hellere vil lege med kammeraterne i vandet.
Men det skal til, for at blive solskoldet er sjældent særligt sjovt. Heldigvis kan du hurtigt komme dette problem til livs med en badedragt, der dækker hele kroppen.
Disse modeller er smarte, fordi at de faktisk giver den samme dækning, som hvis man bar faktor 50 solcreme. Selvfølgelig skal børnene stadig have solcreme på eksempelvis ansigtet, men dette kan gøre det hele lidt lettere!

Er badedragten behagelig at have på?

Det er et simpelt spørgsmål, men utroligt vigtigt – og ikke alle børn kan vurdere det helt selv.
Heldigvis kan du selv tænke dig frem til meget af det. Eksempelvis bør pigerne have badedragter, hvor stropperne kan justeres. Så kan de altid sidde som de skal, også hvis barnet skulle vokse lidt.
For drengene er badebukser ofte en mulighed. Sørg her for, at de let kan løsnes og strammes. Snørebånd, som ikke lige kommer til at trævle op i vaskemaskinen, er her et ”must”, når det kommer til disse modeller.

Husk målene – de er vigtige

Få ting er værre for et yngre barn end tøj, som sidder dårligt og enten er for småt eller for stort – og det samme gælder for badedragter.
Er de for små og stramme, så kan de give sår og udslæt. Men er størrelsen for stor, jo så kan det være, at den bliver poset, og at der kommer vand ind.
Kort sagt, så bør du hive målebåndet frem og måle på dit barn. Et godt tip at huske er her, at hvis du skal måle hofterne, hvilket ofte er en god idé, så tænk lige at måle med en ble på, hvis dit barn da går med ble. Når du har gjort det, så gå på Badedragt.dk og find de rigtige modeller!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *