Bolig: Husk det er din egen mening som tæller

Få noget inspiration til at forbedre din boligindretning.

Når man kigger på boligindretning historisk, så er det en ekstremt dynamisk branche, hvor trends kommer og går. Ønsker man at ride med på bølgen, er det essentielt at have fingeren på pulsen. Mange får deres seneste viden gennem medier, magasiner og netværk – men det kan være svært at holde sig opdateret alligevel. Også fordi der er så mange meninger omkring boligindretning. Hvad nogle eksperter måske forudser som den næste trend, kan man personligt selv have svært ved at forestille sig i sit eget hjem.

Sådan skal det heller ikke være, når man taler om boligindretning. Mange tror det blot handler om at følge de mange råd og tips man kan hente – dels igennem de forskellige kanaler som beskrevet i ovenstående – dels gennem de sociale medier. Problemet er blot, at boligen ikke får et personligt touch, da de emner som man vælger, er besluttet ud fra en influenter, som i princippet ikke er bygget på ens egen personlige stil. På den måde får man et hjem, som måske udadtil indfrier de her designtrends, som der sættes. Men formår man ikke at mærke personlighed, og kunne ane hvem der bor i hjemmet, er det princippet underordnet.

Hjemmet får dermed ingen charme, og det kan måske endda være svært at ane den røde tråd. Det er vigtige princippet, som er værd at have med i sine overvejelser omkring de køb man foretager sig. Du skal ikke købe en sofa, udelukkende på brandnavn eller fordi velour er drønvarmt i øjeblikket, men fordi du selv synes den passer ind i dit hjem og stil. Det er ofte her mange begår fejlen, ved at blande alt for mange elementer – man vil simpelthen det hele – og det kan man ikke. Afgræns dig selv i forhold til dine valg, således du får det her enkle minimalistiske udtryk, som ikke virker rådet eller upersonligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *