Hvad skal jeg kigge efter, når jeg skal købe gaming computer?

Der er ikke et entydigt svar på, hvad den perfekte gaming computer er. Det afhænger helt af, hvilket spil du spiller. Du kan selvfølgelig købe den allerkraftigste computer på markedet, men så kommer du også til at hælde en masse penge du i toilettet, da du formentlig aldrig vil få brug for alle disse kriterier. Det gælder derfor om at kigge på de enkelte, tekniske detaljer.
En gaming computer er nemlig en ganske almindelig computer, bortset fra det faktum, at den er meget stærkere på mange punkter, hvilket er nødvendigt, for at den kan trække de store spil. Få mere inspiration til gaming her.

Disse kriterier er relevante for din nye gaming computer

Det er vigtigt, at en gaming computer har en god CPU og GPU. Den skal have mange RAM, som er med ril at give den en høj hastighed. Og netop en høj hastighed er et af de vigtigste elementer, når det gælder gaming computere. Med en høj hastighed, glider spillet meget lettere, og du bliver ikke forstyrret af, at skærmen fryser, så du risikerer at dø eller at ramme forbi fjenden.
Et andet rigtigt vigtigt element, som også gør, at gaming computere adskilelr sig meget fra almindelige computere, er grafikkortet. På en god gaming computer finder du et meget bedre grafikkort, som gør, at hele spilleoplevelsen bliver meget federe, da du kan se mange flere detaljer.
Husk også at de store spil fylder rigtig meget. Det betyder, at du skal vælge en computer med en stor harddisk, hvor der er plads til alle de GB, som dine spil fylder og mere til. Hvis harddisken er tæt på at være fuld, så vil du kunne risikere, at computeren begynder at skulle arbejde hårdere, og det vil naturligvis kunne gå ud over din spiloplevelse. Det anbefales, at du vælger en harddisk med minimum 512 GB, og så er det en fordel, hvis du har et SSD drev, da dette lagrer hurtigt og er med til at optimere din computer.

Køb mus, tastatur og skærm af tilsvarende kvalitet

Tilbehøret til gamercomputeren har også meget stor betydning. Køber du en gaming computer til 14.000 kr. og så sparer på tastatur, mus og skærm bagefter, så vil du komme til at fortryde det. Vælge en stor og god skærm med en høj opløsning – gerne to skærme, hvis du er til det, når du spiller. Tastaturet skal være behageligt at bruge og kunne reagere hurtigt. Mange professionelle gamere foretrækker et mekanisk tastatur, da nogle mener, at det har en kortere reaktionstid. Ulempen ved det er, at det larmer en del, når man bruger det.
Musen skal også være god og gerne med en masse knapper på siden, så du har de nødvendige genveje lige ved hånden. En anden faktor, der i øvrigt ofte gør sig gældende ved gamercomputere er lyden, der er bedre end i mange almindelige computere. Så når du køber gaming computer, så sørg for, at du har fordelt pengene ud på selve computeren og tilbehøret, så det passer sammen rent kvalitetsmæssigt, for ellers trækker det ene det andet ned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *