Hvem vinder mændenes Wimbledon 2017?

TENNIS: Denne sommer afholdes der traditionen tro den klassiske Wimbledon turnering, som er en del af de verdenskendte Grand Slam turneringer. I år afholdes Wimbledon fra 3. til 16. juli, og man kan som altid forvente benhård konkurrence mellem nogle af verdenens bedste tennisspillere.

Sidste år var det britiske Andy Murray, som løb af sted med mændenes Wimbledon titel, og spørgsmålet er, om den forsvarende mester kan vinde turneringen for 2. gang i træk. I hvert fald er Murray en af favoritterne til at vinde Wimbledon 2017, men den 30-årige tennisstjerne trues af andre stærke konkurrenter som Rafael Nadal, Roger Federer og Novak Djokovic.

I det følgende kan du læse mere om, hvem der er favoritter til at vinde mændenes Wimbledon, sommeren 2017.

IMG_2868

IMG_2868

(CC BY-ND 2.0) by Marianne Bevis

1) Rafael Nadal

Nadal har i øjeblikket odds 5.50 for at vinde Wimbledon 2017. Den 31-årige spanier har vundet ikke mindre end 15 Grand Slam titler i sin professionelle tenniskarriere – senest vandt han sin 10. French Open sejr i juni 2017.

Nadal vandt sin seneste Wimbledon titel tilbage i 2010, i de seneste år er det dog ikke gået ham så godt ved Wimbledon turneringer, hvor han er blevet slået ud i de indledende runder. Sidste år var han ikke med til turneringen, men dette kan måske have været med til at styrke hans savn for turneringen, og givet ham blod på tanden til at vende tilbage.

Nadal er inden for tennisverdenen kendt under navnet “Kongen af Ler”, da han spiller bedst på denne type tennisbane. Wimbledon foregår som bekendt på græsbaner, derfor er Nadal heller ikke den største favorit til at vinde Wimbledon. Du kan læse flere nyheder, og få odds på Rafael Nadal på https://extra.bet365.dk/news/da/

2) Roger Federer

Mange kommer automatisk til at tænke på schweiziske Roger Federer, når de hører ordet Wimbledon. Federer er nemlig en sand veteran inden for Wimbledon, hvor han har vundet ikke mindre end 7 titler af slagsen. I øjeblikket har han odds 3.75 for at vinde Wimbledon turneringen – det samme som storkonkurrenten Murray.

Generelt anses 35-årige Federer af mange for at være en af de bedste, mandlige tennisspillere nogensinde. Han er den, som har vundet flest Grand Slam single titler (18) i mændenes tennis historie. I og med at han bliver ældre og ældre, og hans karriere langsomt lakker mod enden, vil han i disse år også gøre alt for at få nogle ekstra titler ind på kontoen, så han tilfreds kan lægge tennisketsjeren fra sig, når den tid kommer.

3) Andy Murray

Andy Murray er sammen med Roger Federer storfavorit til at vinde Wimbledon 2017, hvis man kigger på online sports-odds. Begge to har nemlig odds 3.75 for at vinde verdens ældste og mest famøse tennisturnering.

Inden for de seneste 4 år er det lykkedes Murray at hive to Wimbledon titler i land – han er lige nu også den forsvarende Wimbledon mester. Lige nu ligger han nr. 1 på ATP verdensranglisten, hvilket i sig selv siger en del.

Briten har ikke haft de bedste resultater i en del af dette års ATP turneringer – for eksempel tabte han ved Italian Open indledningskampen mod Fabio Fognini, mens han ved Madrid Open blev slået ud i ottendedelsfinalerne af Borna Coric. Men en sløv start kan nogen gange være det wake up call, der skal til, for at en tennisspiller vender tilbage, giver den baghjul, og vinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *