Sådan vælger du din hosting – læs med her

Går du med en iværksætter i maven, og vil du gerne erobre verden med dit splinternye produkt? Måske har du ikke et kommercielt mål for øje, men blot et ønske om at berige internettet med dine tanker eller holdninger? Uanset formålet med din hjemmeside skal du investere i hosting, med mindre du selv har planer om at have servere i kælderen. Nej, vel? Der findes heldigvis et utal af hostingtjenester i Danmark og udlandet, som gør det billigt for både private og store virksomheder at sikre en stabil, pålidelig og effektiv hosting, der er rammen om ens hjemmeside.

Til de små – et stort tag-selv-bord

Er du privat, eller har du en spirende ung virksomhed, som først lige har set dagens lys, har du måske ikke råd til de helt tunge hostingløsninger, der findes på markedet. Du skal dog ikke fortvivle – selv billig hosting kan være en rigtig god og fornuftig start, så du ikke binder dig til noget, hvis nu din ide ikke er helt så god, som du troede, eller hvis interessen ikke var der alligevel.

Hvis du søger på hosting på Google, vil du hurtigt opdage, at de såkaldte webhoteller er en populær løsning. Virksomheder som Meebox, Unoeuro og One er alle eksempler på forretninger, der tilbyder en ekstrem billig hostingløsning, som passer til et bredt udsnit af virksomheder, små som mellemstore. Er din hjemmeside ikke synderlig kompliceret, kan du sagtens slippe afsted med at vælge en billig løsning, hvor oppetiden er tilfredsstillende. Ofte vil du også få adgang til en webmail, så du kan få en professionel mailadresse, så du ikke er nødsaget til at have Gmail eller Outlook til sidst i din mailadresse. De fleste webhoteller tilbyder også en række andre fordele, som du kan læse mere om på deres hjemmesider.

Veletableret virksomhed? IT hosting til dansk erhverv

Har du lidt større ambitioner for din hjemmeside, eller er din virksomhed allerede solidt plantet på markedet, findes der heldigvis også IT hosting til dansk erhverv hos fx danske Netgroup. Her får du en mere professionel hosting, hvor du blandt andet har mulighed for at få dedikeret hosting, hvilket betyder, at du ikke skal dele servere med alle mulige andre hjemmesider eller IT systemer. Det kan være en stor fordel – både sikkerhedsmæssigt og performancemæssigt.

Hvilken løsning af de to ovenstående du skal vælge, afhænger meget af, hvor stort dit behov er, og hvor fleksibelt et budget du har. Har du for nylig startet et iværksætterselskab for 1 krone, er det nok en fordel, hvis du fokuserer på at få stablet din forretning på benene, inden du investerer i et professionelt hosting setup. Dette kan du altid tilkøbe med tiden, hvis behovet opstår, og budgettet tillader det. Har du derimod en virksomhed, som har brug for en omfattende IT hosting, kan vi i høj grad anbefale Netgroup og deres løsninger. Her får du professionel rådgivning og sparring, så du med garanti kan få strikket den optimale løsning sammen til lige netop din virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *